Kaikki kuohuviinimme ovat luomuviinejä ja ne on valmistettu perinteisellä pullokäymismenetelmällä 'méthode traditionnelle'.
Perinteinen pullokäyminen antaa kuohuviinille kestävän kuohun ja samalla parantaa viinin säilymistä jopa vuosia. Parhaat kuohuviinit, sampanjatkin, tehdään tunnetusti tällä menetelmällä.
Helinä karviaismarja kuohuviini
Tuotetiedot
Aidolla, perinteisellä pullokäymisellä 'méthode traditionnelle' valmistettu hyvin kuiva (brut) ja puolikuiva (demi-sec) valkoinen juhlakuohuviini keltaisesta karviaismarjasta. Palkittu kansallisissa tilaviinikilpailuissa Lepaalla vuosina 2005, -06, -07, -08, -09 ja -16
LUOMUVIINI 12 til-%, 75 cl ja 20 cl.
Iida rosékuohuviini
Tuotetiedot
Aidolla, perinteisellä pullokäymisellä 'méthode traditionnelle' valmistettu puolimakea (demi-doux) rosékuohuviini viinimarjoista ja omenasta. Palkittu kansallisissa tilaviinikilpailuissa Lepaalla vuonna 2009 ja -16.
LUOMUVIINI 12 til-%, 75 cl ja 20 cl.
Johanna valkoviinimarja kuohuviini
Tuotetiedot
Aidolla, perinteisellä pullokäymisellä 'méthode traditionnelle' valmistettu kuiva (sec) valkoinen kuohuviini valkoisista viinimarjoista. Palkittu kansallisissa tilaviinikilpailuissa Lepaalla vuonna 2009 ja -16.